Bastogne

Bastogne en omgeving

U vindt verschillende grootwinkelbedrijven op niet meer dan 200 meter zoals GB, Aldi en Renmans, Delhaize, Gamma,C&A. Verder is er nog een sportwinkel, een verhuur van video’s, een schoonheidssalon, een tankstation, een carwash, squashbanen en tennisvelden.

Het “land van Bastogne” is samengesteld uit 5 gemeenten: Bastogne, omgedoopt tot “Paris en Ardenne”, en 4 gemeenten die gekenmerkt worden door hun landelijkheid gelegen in het hart van de Ardennen: Bertogne, Fauvillers, Sainte-Ode en Vaux-sur-Sûre.

De grote aantrekkingskracht van de Camping de Renval ligt in de talrijke activiteiten die er worden aangeboden en in het uitzonderlijke groene kader van zijn ligging en zijn omgeving, komt daarbij de gunstige ligging op 1.200 meter van het centrum van Bastogne.

De ligging is zowel kalm en rustgevend zonder echter ver verwijderd te zijn van het levendige hart van Bastogne met zijn cafés en restaurants, zijn bioscoop, het sportcentrum met zwembad en de talrijke handelszaken rondom de « Carré ».

 

  

  

 

  

 

Link War Museum