Welkom bij Bastogne en Camping de Renval

                                NIEUWS 2021

                 PARKING MOTORHOME VANAF 8 €

  Automatische Receptie aanwezig 24/7

                                                                         

  Open van 26 Februari 2021 op 20 December 2021


Kom naar de "Camping de Renval" voor een weekend, een paar dagen of voor een langere vakantie. Niet alleen zijn er outdoor-activiteiten, zijn er ook een aantal rond de binnenkant om het hele jaar te ervaren.
De regio is pittoresk en vol activiteiten. De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Geniet van de vredige rust van de natuur in de Ardennen, rustige wandeling door een landelijk gebied en in de tussentijd u de flora en fauna van het gebied te bewonderen. Geniet van een behuizing van hoge kwaliteit. Dat is alles wat voor u wordt aangeboden in Bastogne.
Bstogne, tussen Luik en Luxemburg, is als een overgang tussen Noord-en Zuid-Europa. Bastogne is beroemd om de historische Slag om de Ardennen.
Iin de "Nuts City" vindt u diverse musea en monumenten die ons herinneren aan deze beroemde veldslag _the Mardasson vinden.
Elk weekend worden veel evenementen voor entertainment in de stad voor u. U bent ook van harte welkom op zondag middag bij niet minder dan 300 handelszaken. De stad is ideaal gelegen aan de keuken van de regio, onder het vlees en bier, gebak en andere specialiteiten.